YKKY

Ymmerstan koti- ja kouluyhdistys

Ajankohtaista

20.10.2020 YKKYn tervehdys lukuvuodelle 2020-2021, kannatusmaksuja toiveissa

Hyvä Ymmerstan koululaisen huoltaja,

hyvää syksyä sinulle ja perheellesi! Tässä viestissä kerromme Ykkyn toiminnasta lukuvuonna 2020-21. Lisäksi kerromme vuosikokouksen päätöksistä ja uudesta hallituksesta. Tervetuloa viettämään lukuvuosi 2020-21 kanssamme! 

Toimintakauden 2020–2021 suunnittelua vaikeuttaa koronatilanne. Olemme perinteisesti keränneet Ykkylle varoja järjestämällä koululla kahviloita. Tänä lukuvuonna emme voi todennäköisesti järjestää kahviloita. Siksi toivomme, että mahdollisimman moni vanhempi maksaisi Ykkylle kannatusmaksun. Kaikki varat käytetään Ymmerstan koulun ja koululaisten hyväksi.

Ykkyn kannatusmaksu
Kannatusmaksun maksaminen on vapaaehtoista ja summan voi päättää itse. Lämmin kiitos tuestasi!

 • Summa: omavalintainen summa esim. 20 €
 • Tili: FI72 1378 3000 2109 36
 • Tilin omistaja: Ykky ry
 • Viite: 1122330

Kaikki rahat käytetään Ymmerstan koululaisten ja koulun hyväksi

 • Haluaisimme hankkia koululle uusia välituntitarvikkeita 300 eurolla. Oppilaat ovat toivoneet mm. frisbeekiekkoja ja frisbeegolf-maaleja.
 • Lisäksi haluaisimme hankkia uusia kirjoja koulukirjastoon 300 eurolla. On tärkeää, että jokainen oppilas löytäisi mieluista luettavaa koulun kirjastosta.
 • Kustannamme koulun stipendit ja hymypatsaat. Rahaa tähän menee noin 550 euroa.
 • Lisäksi tuemme taloudellisesti kohteita, joita oppilasparlamentti tai koulu toivoo. Esimerkiksi viime lukuvuonna maksoimme maalit, joilla oppilaat kunnostivat koulun pihalle penkin.

Terveisiä vuosikokouksesta
Ykkyn vuosikokous pidettiin 29.9.2020 etäyhteyksin Google Meetsissä. Kokoukseen osallistui viisi henkilöä. Vuosikokous valitsi yhdistykselle hallituksen ja vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion kaudelle 2020-2021. Kokouksen pöytäkirja, vuoden 2019 toimintakertomus ja lukuvuoden 2020-2021 toimintasuunnitelma ovat luettavissa täältä. Dokumentteihin on kirjattu mm., että lukuvuoden 2020-2021 teemat ovat digitaalisuus ja tulevaisuudenusko) ja että luovuimme koulun salivuorosta vallitsevan tilanteen vuoksi.

Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen ykky@ykky.fi. Hallitukseen kuuluvat:

 • Kaisa Tainio-Keinonen, puheenjohtaja
 • Ira Ensio, varapuheenjohtaja
 • Eeva Peltonen, sihteeri
 • Jenni Litja
 • Anu Helomaa

Hallitustyöskentelyyn osallistuu lisäksi koulun edustajana apulaisrehtori Marika Ketomäki ja taloudenhoitaja ja kirjanpitäjä Joni Helomaa.

Seuraa ja tykkää Ykkyä somessa
Tiedotamme ajankohtaisista asioista Facebookissa, Instagramissa ja nettisivuilla. Lisäksi lähetämme Wilman kautta viestejä.
• FACEBOOK Ymmerstan koti- ja kouluyhdistys
• NETTISIVUT http://www.ykky.fi/
• SÄHKÖPOSTI ykky@ykky.fi 

Ykky ry on vanhempainyhdistys, jonka tavoitteena on tukea kotien ja koulun välistä yhteistyötä Ymmerstan koulussa. Ponnistelemme eriarvoistumisen ehkäisemiseksi ja vaalimme yhteisöllisyyttä. Ymmerstan koulussa jokaisen tarina on tärkeä. Yhdistys on perustettu vuonna 2003.

 

22.10.2019 Syksyn ensimmäinen uutiskirje julkaistu

Syksyn ensimmäisessä uutiskirjeessä kerromme Ykkyn vuosikokouksen päätöksistä ja uudesta hallituksesta. Kirje sisältää myös Ykkyn tapahtumakalenterin ja listan tarvikkeista, joita luokat voivat lainata Ykkyltä. Lisäksi kerromme, mitä koulun kohteita Ykky tukee taloudellisesti toimintavuonna 2019-2020. Annamme myös ohjeet yhdistyksen kannatusmaksun maksamiseen. Lue uusin uutiskirjeemme tästä:

 

18.10.2019 Seuraa ja tykkää Ykkyä somessa

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Facebookissa, Instagramissa ja nettisivuilla. Lisäksi lähetämme Wilman kautta viestejä ja uutiskirjeitä silloin tällöin.

 

16.8.2019 Tervetuloa liikkumaan Ykkyn kanssa

Ykkyllä on perjantai-iltaisin oma salivuoro klo 17.00-19.00 Ymmerstan koulun liikuntasalissa. Sali on silloin perheiden vapaassa liikuntakäytössä. Tervetuloa pelaamaan esimerkiksi sählyä, sulkapalloa tai keppihevostelemaan. Ota omat välineet mukaan! Sali voidaan tarvittaessa jakaa eri käyttäjäryhmien kesken pienempiin osiin. Salin käyttö on maksutonta eikä käyttö vaadi ennakkoilmoittautumista. Huomioithan, että salivuorolle tullaan ja siellä liikutaan oman vanhemman valvonnassa ja vastuulla. Toiveita salivuoron käyttöön liittyen otamme mielellämme vastaan sähköpostiin ykky@ykky.fi tai kaisa.tainio@gmail.com.