YKKY

Ymmerstan koti- ja kouluyhdistys

Ajankohtaista

22.10.2019 Syksyn ensimmäinen uutiskirje julkaistu

Syksyn ensimmäisessä uutiskirjeessä kerromme Ykkyn vuosikokouksen päätöksistä ja uudesta hallituksesta. Kirje sisältää myös Ykkyn tapahtumakalenterin ja listan tarvikkeista, joita luokat voivat lainata Ykkyltä. Lisäksi kerromme, mitä koulun kohteita Ykky tukee taloudellisesti toimintavuonna 2019-2020. Annamme myös ohjeet yhdistyksen kannatusmaksun maksamiseen. Lue uusin uutiskirjeemme tästä:

 

18.10.2019 Seuraa ja tykkää Ykkyä somessa

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Facebookissa, Instagramissa ja nettisivuilla. Lisäksi lähetämme Wilman kautta viestejä ja uutiskirjeitä silloin tällöin.

 

16.8.2019 Tervetuloa liikkumaan Ykkyn kanssa

Ykkyllä on perjantai-iltaisin oma salivuoro klo 17.00-19.00 Ymmerstan koulun liikuntasalissa. Sali on silloin perheiden vapaassa liikuntakäytössä. Tervetuloa pelaamaan esimerkiksi sählyä, sulkapalloa tai keppihevostelemaan. Ota omat välineet mukaan! Sali voidaan tarvittaessa jakaa eri käyttäjäryhmien kesken pienempiin osiin. Salin käyttö on maksutonta eikä käyttö vaadi ennakkoilmoittautumista. Huomioithan, että salivuorolle tullaan ja siellä liikutaan oman vanhemman valvonnassa ja vastuulla. Toiveita salivuoron käyttöön liittyen otamme mielellämme vastaan sähköpostiin ykky@ykky.fi tai kaisa.tainio@gmail.com.