YKKY

Ymmerstan koti- ja kouluyhdistys

Hyvät Ymmerstan koululaisten vanhemmat!

on 2.5.2012

Tämäkin kouluvuosi on hurahtanut vauhdilla. Mutta ennen Suvivirttä ehditään vielä paljon. YKKY:n perhesählyä pelataan pe 4.5. viimeisen kerran. YKKY on anonut pelivuoroa ensi vuodelle. Toivottavasti vuoro irtoaa ja saamme joukkoon myös uusia pelaajia. Kiitos kaikille aktiivipelaajille!

Lauantaina 5.5. klo 9–13 on YKKY:n vuoden suurimman ponnistuksen, Harrastepäivän aika. Olemme koonneet oppilaille, vanhemmille ja koululaisten sisaruksille joukon erilaisia harrastuksia esiteltäväksi ja kokeiltavaksi. Jos oma juttu on vielä löytymättä, ehkä nyt nappaa. Päivän aikana voi tutustua mm. kanoottipooloon, lacrosseen, koripalloon ja partiolaisten toimintaan sekä osallistua poninhoitonäytökseen. Lukemista kaipaaville aikuisille on oma kirjavinkkauspiste. Järjestämme myös arpajaiset!

Jotta päivä sujuisi kuin tanssi, tarvitsemme auttavia käsiä mm. paistamaan makkaraa, pyörittämään hattaroita ja avuksi puffettiin. Jos löytyy innokkaita letunpaistajia, tarkoitus olisi herkutella muurikkaletuilla. Leipomistalkoisiin voi osallistua joko to 3.5. Munkkiniemen yhteiskoululla klo 16.30 alkaen tai leivonnaiset voi tuoda suoraan puffettiin. Ilmoittaudu työvuoroon to 3.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna-kaisa.asuja () iki.fi.

Muistattehan palauttaa kouluvaatetilauksen harrastepäivänä koululle! Jotta saamme vaatteet kevätjuhlaan, tilaus tulee maksaa joko paikan päällä käteisellä tai laskulla 7.5. mennessä.

Kiitos kuluneesta, antoisasta vuodesta! Nähdään Harrastepäivässä!

t. Anna-Kaisa Asuja, pj


Comments are closed.