YKKY

Ymmerstan koti- ja kouluyhdistys

Teatterilippuja myynnissä NYT

on 19.11.2014

Hei!

Ykkyllä on nyt myynnissä lippuja Ryhmäteatterin uutuusnäytelmään Mielipuolen päiväkirja pian ensi-illan jälkeen perjantain 27.2.2015 klo 19 näytökseen. Vietä mukava teatteri-ilta tai osta lippulahja pukinkonttiin! Liput tähän näytelmään maksavat 30,-. Lippujen tuotto käytetään Ymmerstan koulun oppilaiden hyväksi.

 

Varaa lippusi pian sähköpostilla ykky@ykky.fi ja maksa varaamasi liput Ymmerstan koti- ja kouluyhdistyksen tilille FI72 1378 3000 2109 36 (NDEAFIHH) viimeistään 2.12.2014. Kirjoita viesti-kenttään varaajan nimi sekä lippujen määrä. Liput luovutetaan joulujuhlassa la 13.12.2014, joten saat ne reilusti ennen joulua!

————————

Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän uusi näytelmä MIELIPUOLEN PÄIVÄKIRJA perustuu vapaasti Nikolai Gogolin samannimiseen novelliin ja se saa ensi-iltansa 12.2.2015.

Putkonen (Vesa Vierikko) on tuiki tavallinen toimistorotta, jonka parhaat kaverit ovat printteri ja kopiokone. Vaikka hän on ainakin omasta mielestään erinomainen työntekijä ja ylivoimainen excel-osaaja, työpaikalla hänen kykyjään ei arvosteta ja rakkausrintamallakin on viimeiset parikymmentä vuotta ollut melko hiljaista. Tästä huolimatta Putkonen jaksaa sitkeästi unelmoida menestyksestä ja paremmasta elämästä.

 

Yllättävä ja kieltämättä epätodennäköinen pesti kansainvälisen suuryrityksen toimitusjohtajana kuitenkin muuttaa Putkosen elämän outoon ja ennalta arvaamattomaan suuntaan. Putkonen joutuu pian huomaamaan, että globaalissa kilpailuyhteiskunnassa kaikki ei välttämättä ole sitä, miltä päällepäin näyttää. Kumpi loppujen lopuksi on hullumpi, Putkonen vai maailma?

 

Käsikirjoitus: Esa Leskinen ja Sami Keski-Vähälä

Ohjaus: Esa Leskinen

Rooleissa: Vesa Vierikko, Minna Suuronen, Robin Svartström ja Taisto Oksanen

 

Teatteriterveisin

Ykky


Comments are closed.